Golf-varusteet ja -välineet. Löydä parhaat golfvarusteet!

Golf on täydellinen irtiotto arjesta

 

Golf ei kuulu enää vain harvoille, vaan sen suosio on kasvanut valtavasti viime vuosina. Lajia seurataan paljon enemmän kuin ennen ja uusia viheriöitä on ilmestynyt pitkin Suomea. Suomessa lyhyt kesä karsii harrastajia, mutta toisaalta viheriöllä on mukava viettää kesäpäiviä. Lyhyestä kesästä huolimatta suomalaisia päätyy kansainvälisiin kilpailuihin golfin ammattilaisiksi asti.

Tämä sivusto käsittelee golfia; sen harrastamista, kuuluisia golfaajia ja lajin uusia tuulia. Alkuperäinen golfkuume.fi-sivusto on lopettanut toimintansa; sen tarkoitus oli pitkälti samanlainen kuin nykyisen sivuston. Nykyisin sivustolla kuitenkin toimii uusi omistaja uudella sisällöllä. Golf on kuitenkin edelleen sivuston aihe, joten tänne sopii palata lukemaan lajin kuulumisia ja lisätietoa, mikäli se kiinnostaa harrastuksena.

Suomalainen golf on jännittävää seurata, sillä yllättäjiä löytyy aina. Golf vaatii tarkkuutta, paineensietokykyä ja pitkäjänteisyyttä, joten se on myös hyvä harrastus. Viheriöllä voi myös rennosti vaihtaa kuulumisia ja vinkkejä pelaamisen lomassa. Luonnonhelmassa pelaaminen on täydellinen irtiotto arjesta. Kunnianhimoisimmat harrastajat lähtevät ulkomaille asti testaamaan uusia viheriöitä ja nauttimaan erilaisista maisemista.

Det finns ännu inget innehåll på denna sidan.